2351402347 Πλατεία Ελευθερίας 11, Κατερίνη koumpridouorthodontics@gmail.com
hero image 

 
 
ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ
Ειδικός Ορθοδοντικός Κουμπρίδου Ελένη | Ορθοδοντικό Ιατρείο Κατερίνη


Το ορθοδοντικό ιατρείο μας βρίσκεται στην Κατερίνη και αποτελεί έναν σύγχρονο και φιλόξενο χώρο ο οποίος υποδέχεται και εξυπηρετεί κάθε ασθενή, προσφέροντας του ολοκληρωμένες ορθοδοντικές υπηρεσίες.

Πρωταρχικό μέλημα στο ορθοδοντικό ιατρείο μας, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ένα άρτια εξοπλισμένο, καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον όπου επίκεντρο είναι ο ασθενής και η αποτελεσματική θεραπεία του προβλήματός του.

Η σχέση ασθενή - ορθοδοντικού είναι μια σχέση μακροχρόνιας συνεργασίας και επικοινωνίας, η οποία γίνεται με χαμόγελο και ευγένεια, στοχεύοντας στο να νιώθει ο ασθενής ικανοποίηση και ασφάλεια.

 

 


 

 
 
 
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

υπερσύγχρονο εξοπλισμό και σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτισή μας, εξασφαλίζουμε εξατομικευμένη θεραπεία και επιτυχία αποτελέσματος.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και την υγιεινή όσο και στην σωστή αποστείρωση των εργαλείων και των μηχανημάτων καθώς επίσης και την απολύμανση όλου του χώρου του ιατρείου.

Εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση για να σας προσφέρουμε ένα ελκυστικό χαμόγελο χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και υλικά. 

 

 

 
 
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: Κατόπιν Ραντεβού
Το ορθοδοντικό ιατρείο μας δέχεται ασθενείς μόνο κατόπιν ραντεβού.
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ